Çömçeci, Gaziantep’in köklü mutfak kültürünü yaşatmak için doğdu. Bayram sofralarının emek isteyen, zahmetli ama bir o kadar da özel yemeklerini katkısız, el emeğiyle hazırlıyor; soğuk zincir güvencesiyle sofralara ulaştırıyoruz.
Hiçbir katkı maddesi kullanmıyoruz. İçinde sadece Gaziantep’in mutfak sevgisi var. Üretimimiz uluslararası hijyen standartlarına uygun olarak Gaziantep’teki fabrikamızda gerçekleşiyor.
![[background image] image of dining experience (for a seafood restaurant)](https://cdn.prod.website-files.com/68c17a837a027cabdab86967/68c563581dec636d114e2843_DSCF5163.jpg)
Gaziantep’te nesiller boyu süren yemek geleneğimiz, bugün modern üretim tesislerimizde devam ediyor. Çömçeci olarak her köftede el emeğini, her lokmada Antep’in samimiyetini koruyoruz.
KALİTE BELGELERİMİZ

Hiçbir ürünümüz Katkı maddesi ve soya ürünü içermez.
Ürünlerimiz şoklama yöntemi ile dondurulmuştur.
Ürünlerimiz domuz eti ve katkıları içermez
