HAKKIMIZDA

Çömçeci, Gaziantep’in köklü mutfak kültürünü yaşatmak için doğdu. Bayram sofralarının emek isteyen, zahmetli ama bir o kadar da özel yemeklerini katkısız, el emeğiyle hazırlıyor; soğuk zincir güvencesiyle sofralara ulaştırıyoruz.

Hiçbir katkı maddesi kullanmıyoruz. İçinde sadece  Gaziantep’in mutfak sevgisi var. Üretimimiz uluslararası hijyen standartlarına uygun olarak Gaziantep’teki fabrikamızda gerçekleşiyor.

[background image] image of dining experience (for a seafood restaurant)
-40°C
Şoklama yöntemiyle donduruldu
0 katkı
Katkı maddesi veya soya proteini içermez

Gelenekten sofrana, zahmetsiz lezzet

El emeği tadında, her gün yanında

Gaziantep’te nesiller boyu süren yemek geleneğimiz, bugün modern üretim tesislerimizde devam ediyor. Çömçeci olarak her köftede el emeğini, her lokmada Antep’in samimiyetini koruyoruz.

image of signature dish (for a fine dining restaurant)

KALİTE BELGELERİMİZ

SERTİFİKALARIMIZ

image of a cultural festival (for a travel tech)

%100 Katkısız, %100 Güvenli

Hiçbir ürünümüz Katkı maddesi ve soya ürünü içermez.

Ürünlerimiz şoklama yöntemi ile dondurulmuştur.

Ürünlerimiz domuz eti ve katkıları içermez

image of signature dish (for a fine dining restaurant)