ANTEP USULÜ
YUVALAMA

Gaziantep’in en zahmetli yemeklerini, el emeğine en yakın lezzetle ve dakikalar içinde sofrana getiriyoruz. Geleneksel tatlar, modern kolaylıkla buluşuyor. Her lokmada ev sıcaklığı, her tabakta ustalık. Sen de bu lezzet yolculuğuna katıl!

Şoklama yöntemi ile dondurulmuştur
Katkı maddesi veya soya proteini içermez.
Domuz eti ve katkıları içermez
image of sashimi selection for a japanese restaurant

Hazırlama Önerisi

8 Kişilik

4 adımda hızla yemeğinizi hazırlayın ve tadını çıkarın!

Et ve Nohutu Pişir

300-500gr kuşbaşı doğranmış et, birgün önceden ıslanmış 100gr nohut ile birlikte 5-6 bardak su ve 1 TK tuz ilavesiyle tencerede pişirilir.

Yuvalamayı Ekle

Daha sonra 1 paket yuvalama çözünmesini beklemeden eklenir. Yaklaşık 10 dakika orta ateşte kaynatmaya devam edilir.

Yoğurdu Ekle

Ayrı bir kapta 500gr süzme yoğurda 1 yumurta kırılır 1YK sıvı yağ eklenerek ısıtılır. Ara sıra içine et ve nohut suyundan eklenerek karıştırılır. Kaynara gelince yemeğe eklenir.

Sosu Ekle

Yarım çay bardağı sıvı yağ ayrı bir tavada ısıtılır. Kızartma seviyesine gelince, 1 yemek kaşığı nane ile karıştırılarak yemeğin üzerine dökülür.

İçindekiler:

Pirinç, dana eti, irmik, yumurta, buğday nişastası, su, tuz, karabiber

Saklama Koşulları:

-18°C'de, son tüketim tarihine kadar tüketilebilir. Çözünen veya ambalajı açılan ürünün buzdolabında (0-4°C) muhafaza edilerek 1 gün içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Çözünen ürünü tekrar dondurmayınız.

Hazırlama Önerisi

8 Kişilik

4 adımda hızla yemeğinizi hazırlayın ve tadını çıkarın!

Tavuk ve Nohutu Pişir

300-500gr kuşbaşı doğranmış piliç bonfile etini, birgün önceden ıslanmış 100gr nohut ile birlikte 5-6 bardak su ve 1 TK tuz ilavesiyle tencerede pişirilir.

Yuvalamayı Ekle

Daha sonra 1 paket yuvalama çözünmesini beklemeden eklenir. Yaklaşık 10 dakika orta ateşte kaynatmaya devam edilir.

Yoğurdu Ekle

Ayrı bir kapta 500gr süzme yoğurda 1 yumurta kırılır 1YK sıvı yağ eklenerek ısıtılır. Ara sıra içine et ve nohut suyundan eklenerek karıştırılır. Kaynara gelince yemeğe eklenir.

Sosu Ekle

Yarım çay bardağı sıvı yağ ayrı bir tavada ısıtılır. Kızartma seviyesine gelince, 1 yemek kaşığı nane ile karıştırılarak yemeğin üzerine dökülür.

İçindekiler:

Pirinç, piliç eti, irmik, yumurta, buğday nişastası, su, tuz, karabiber

Saklama Koşulları:

-18°C'de, son tüketim tarihine kadar tüketilebilir. Çözünen veya ambalajı açılan ürünün buzdolabında (0-4°C) muhafaza edilerek 1 gün içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Çözünen ürünü tekrar dondurmayınız.

Gaziantep'in Her Yerinde Bulabilirsiniz

Tüm satış noktalarımızı görmek ve lezzetlerimize hemen ulaşmak isterseniz aşağıdaki butona tıklayarak satış noktalarımızı görebilirsiniz.

Satış Noktaları