Gaziantep’in en zahmetli yemeklerini, el emeğine en yakın lezzetle ve dakikalar içinde sofrana getiriyoruz. Geleneksel tatlar, modern kolaylıkla buluşuyor. Her lokmada ev sıcaklığı, her tabakta ustalık. Sen de bu lezzet yolculuğuna katıl!
.jpg)
2 adımda hızla yemeğinizi hazırlayın ve tadını çıkarın!
Köftelerin çözünmesini beklemeden 180-190C ısıya gelmiş kızartma yağına atılır ve ocağın ateşi orta seviyeye getirilir. 1 dakika sonra köfteler çevrilerek kızartmaya devam edilir.
Köfteler esmerleşmeye başladığında ocaktan alınarak servis edilir.
UYARI: Kızartma süresince köftelerin dağılmaması için yağın ısısı 150C nin altına düşmemelidir.
Köftelerin çözünmesini beklemeden 190C ısıya ayarlanmış fritöze atılır
7 dakika sonra çıkartılarak servis edilir.
İçindekiler:
Dana eti, köftelik bulgur, soğan, patates, un, buğday nişastası, ceviz, bitkisel yağ, kırmızı toz biber, tuz, karabiber
Saklama Koşulları:
-18°C'de, son tüketim tarihine kadar tüketilebilir. Çözünen veya ambalajı açılan ürünün buzdolabında (0-4°C) muhafaza edilerek 1 gün içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Çözünen ürünü tekrar dondurmayınız.
Tüm satış noktalarımızı görmek ve lezzetlerimize hemen ulaşmak isterseniz aşağıdaki butona tıklayarak satış noktalarımızı görebilirsiniz.
Satış Noktaları