ANTEP USULÜ
İÇLİ KÖFTE

Gaziantep’in en zahmetli yemeklerini, el emeğine en yakın lezzetle ve dakikalar içinde sofrana getiriyoruz. Geleneksel tatlar, modern kolaylıkla buluşuyor. Her lokmada ev sıcaklığı, her tabakta ustalık. Sen de bu lezzet yolculuğuna katıl!

Şoklama yöntemi ile dondurulmuştur
Katkı maddesi veya soya proteini içermez.
Domuz eti ve katkıları içermez
image of sashimi selection for a japanese restaurant

Hazırlama Önerisi

8 Kişilik

2 adımda hızla yemeğinizi hazırlayın ve tadını çıkarın!

KIZART

Köftelerin çözünmesini beklemeden 180-190C ısıya gelmiş kızartma yağına atılır ve ocağın ateşi orta seviyeye getirilir. 1 dakika sonra köfteler çevrilerek kızartmaya devam edilir.

SERVİS ET

Köfteler esmerleşmeye başladığında ocaktan alınarak servis edilir.

UYARI: Kızartma süresince köftelerin dağılmaması için yağın ısısı 150C nin altına düşmemelidir.

KIZART

Köftelerin çözünmesini beklemeden 190C ısıya ayarlanmış fritöze atılır

SERVİS ET

7 dakika sonra çıkartılarak servis edilir.

İçindekiler:

Dana eti, köftelik bulgur, soğan, patates, un, buğday nişastası, ceviz, bitkisel yağ, kırmızı toz biber, tuz, karabiber

Saklama Koşulları:

-18°C'de, son tüketim tarihine kadar tüketilebilir. Çözünen veya ambalajı açılan ürünün buzdolabında (0-4°C) muhafaza edilerek 1 gün içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Çözünen ürünü tekrar dondurmayınız.

Gaziantep'in Her Yerinde Bulabilirsiniz

Tüm satış noktalarımızı görmek ve lezzetlerimize hemen ulaşmak isterseniz aşağıdaki butona tıklayarak satış noktalarımızı görebilirsiniz.

Satış Noktaları