ANTEP USULÜ
ANALI KIZLI

Gaziantep’in en zahmetli yemeklerini, el emeğine en yakın lezzetle ve dakikalar içinde sofrana getiriyoruz. Geleneksel tatlar, modern kolaylıkla buluşuyor. Her lokmada ev sıcaklığı, her tabakta ustalık. Sen de bu lezzet yolculuğuna katıl!

Şoklama yöntemi ile dondurulmuştur
Katkı maddesi veya soya proteini içermez.
Domuz eti ve katkıları içermez
image of sashimi selection for a japanese restaurant

Hazırlama Önerisi

8 Kişilik

4 adımda hızla yemeğinizi hazırlayın ve tadını çıkarın!

Et ve Nohutu Pişir

300-500gr kuşbaşı doğranmış et, birgün önceden ıslanmış 100gr nohut ile birlikte 5-6 bardak su ve 1 TK tuz ilavesiyle tencerede pişirilir.

Malzemeleri Ekle

Daha sonra 1 ince kıyılmış soğan, 1 diş dövülmüş sarımsak,2 YK salça (domates ve biber) 1 ÇK limon tuzu eklenir ve 10-15 dk pişirilir.

Köfteleri Ekle

1 paket Analıkızlı'nın küçük köfteleri yemeğe eklenir. Yaklaşık 5-10 dk kısık ateşte kaynatmaya devam edilir. Yemek ocaktan alınır.

Sosu ve Anaları Ekle

Yarım çay bardağı sıvı yağ ayrı bir tavada ısıtılır. Kızartma seviyesine gelince, 1 yemek kaşığı nane yarım çay kaşığı karabiber ve paketten çıkan büyük köfteler ile ısıtılarak yemeğin üzerine dökülür.

İçindekiler:

Köftelik bulgur, dana eti, un, irmik, buğday nişastası, yumurta, soğan, patates, kırmızı toz biber, su, tuz, karabiber

Saklama Koşulları:

-18°C'de, son tüketim tarihine kadar tüketilebilir. Çözünen veya ambalajı açılan ürünün buzdolabında (0-4°C) muhafaza edilerek 1 gün içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Çözünen ürünü tekrar dondurmayınız.

Gaziantep'in Her Yerinde Bulabilirsiniz

Tüm satış noktalarımızı görmek ve lezzetlerimize hemen ulaşmak isterseniz aşağıdaki butona tıklayarak satış noktalarımızı görebilirsiniz.

Satış Noktaları