Gaziantep’in en zahmetli yemeklerini, el emeğine en yakın lezzetle ve dakikalar içinde sofrana getiriyoruz. Geleneksel tatlar, modern kolaylıkla buluşuyor. Her lokmada ev sıcaklığı, her tabakta ustalık. Sen de bu lezzet yolculuğuna katıl!

4 adımda hızla yemeğinizi hazırlayın ve tadını çıkarın!
300-500gr kuşbaşı doğranmış et, birgün önceden ıslanmış 100gr nohut ile birlikte 5-6 bardak su ve 1 TK tuz ilavesiyle tencerede pişirilir.
Daha sonra 1 ince kıyılmış soğan, 1 diş dövülmüş sarımsak,2 YK salça (domates ve biber) 1 ÇK limon tuzu eklenir ve 10-15 dk pişirilir.
1 paket Analıkızlı'nın küçük köfteleri yemeğe eklenir. Yaklaşık 5-10 dk kısık ateşte kaynatmaya devam edilir. Yemek ocaktan alınır.
Yarım çay bardağı sıvı yağ ayrı bir tavada ısıtılır. Kızartma seviyesine gelince, 1 yemek kaşığı nane yarım çay kaşığı karabiber ve paketten çıkan büyük köfteler ile ısıtılarak yemeğin üzerine dökülür.
İçindekiler:
Köftelik bulgur, dana eti, un, irmik, buğday nişastası, yumurta, soğan, patates, kırmızı toz biber, su, tuz, karabiber
Saklama Koşulları:
-18°C'de, son tüketim tarihine kadar tüketilebilir. Çözünen veya ambalajı açılan ürünün buzdolabında (0-4°C) muhafaza edilerek 1 gün içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Çözünen ürünü tekrar dondurmayınız.
Tüm satış noktalarımızı görmek ve lezzetlerimize hemen ulaşmak isterseniz aşağıdaki butona tıklayarak satış noktalarımızı görebilirsiniz.
Satış Noktaları