Gaziantep’in en zahmetli yemeklerini, el emeğine en yakın lezzetle ve dakikalar içinde sofrana getiriyoruz. Geleneksel tatlar, modern kolaylıkla buluşuyor. Her lokmada ev sıcaklığı, her tabakta ustalık. Sen de bu lezzet yolculuğuna katıl!

4 adımda hızla yemeğinizi hazırlayın ve tadını çıkarın!
300-500gr kuşbaşı doğranmış dana eti tavada 10-15 dakika sotelenir. Ardında aldığı kadar kaynar su eklenir.
100gr Nohut, 1 ince kıyılmış soğan, 1 diş dövülmüş sarımsak,2 YK salça (domates ve biber) 1 ÇK limon tuzu eklenir ve 10-15 dk pişirilir.
Daha sonra 1 paket ekşili ufak köfte çözünmesini beklemeden eklenir. Yaklaşık 5-10 dakika kısık ateşte kaynatmaya devam edilir.
Ayrı bir tavada, yarım çay bardağı sıvı yağ ısıtılır. Kızarınca ocak kapatılır, 1 YK nane ve yarım ÇK karabiber eklenir. Karıştırılarak yemeğin üzerine servis edilir.
İçindekiler:
Köftelik bulgur, dana eti, un, irmik, buğday nişastası, yumurta, kırmızı toz biber, su, tuz, karabiber
Saklama Koşulları:
-18°C'de, son tüketim tarihine kadar tüketilebilir. Çözünen veya ambalajı açılan ürünün buzdolabında (0-4°C) muhafaza edilerek 1 gün içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Çözünen ürünü tekrar dondurmayınız.
4 adımda hızla yemeğinizi hazırlayın ve tadını çıkarın!
300-500gr kuşbaşı doğranmış piliç bonfile eti tavada 10-15 dakika sotelenir. Ardında aldığı kadar kaynar su eklenir.
100gr Nohut, 1 ince kıyılmış soğan, 1 diş dövülmüş sarımsak,2 YK salça (domates ve biber) 1 ÇK limon tuzu eklenir ve 10-15 dk pişirilir.
Daha sonra 1 paket ekşili ufak köfte çözünmesini beklemeden eklenir. Yaklaşık 5-10 dakika kısık ateşte kaynatmaya devam edilir.
Ayrı bir tavada, yarım çay bardağı sıvı yağ ısıtılır. Kızarınca ocak kapatılır, 1 YK nane ve yarım ÇK karabiber eklenir. Karıştırılarak yemeğin üzerine servis edilir.
İçindekiler:
Köftelik bulgur, piliç eti, un, irmik, buğday nişastası, biber salçası, domates salçası, yumurta, kırmızı toz biber, su, tuz, karabiber
Saklama Koşulları:
-18°C'de, son tüketim tarihine kadar tüketilebilir. Çözünen veya ambalajı açılan ürünün buzdolabında (0-4°C) muhafaza edilerek 1 gün içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Çözünen ürünü tekrar dondurmayınız.
Tüm satış noktalarımızı görmek ve lezzetlerimize hemen ulaşmak isterseniz aşağıdaki butona tıklayarak satış noktalarımızı görebilirsiniz.
Satış Noktaları