ANTEP USULÜ
EKŞİLİ UFAK KÖFTE

Gaziantep’in en zahmetli yemeklerini, el emeğine en yakın lezzetle ve dakikalar içinde sofrana getiriyoruz. Geleneksel tatlar, modern kolaylıkla buluşuyor. Her lokmada ev sıcaklığı, her tabakta ustalık. Sen de bu lezzet yolculuğuna katıl!

Şoklama yöntemi ile dondurulmuştur
Katkı maddesi veya soya proteini içermez.
Domuz eti ve katkıları içermez
image of sashimi selection for a japanese restaurant

Hazırlama Önerisi

8 Kişilik

4 adımda hızla yemeğinizi hazırlayın ve tadını çıkarın!

Eti Kavur

300-500gr kuşbaşı doğranmış dana  eti tavada 10-15 dakika sotelenir. Ardında aldığı kadar kaynar su eklenir.

Malzemeleri Ekle

100gr Nohut, 1 ince kıyılmış soğan, 1 diş dövülmüş sarımsak,2 YK salça (domates ve biber) 1 ÇK limon tuzu eklenir ve 10-15 dk pişirilir.

Ekşili Köfteyi Ekle

Daha sonra 1 paket ekşili ufak köfte çözünmesini beklemeden eklenir. Yaklaşık 5-10 dakika kısık ateşte kaynatmaya devam edilir.

Sosu Ekle

Ayrı bir tavada, yarım çay bardağı sıvı yağ ısıtılır. Kızarınca ocak kapatılır, 1 YK nane ve yarım ÇK  karabiber eklenir. Karıştırılarak yemeğin üzerine servis edilir.

İçindekiler:

Köftelik bulgur, dana eti, un, irmik, buğday nişastası, yumurta, kırmızı toz biber, su, tuz, karabiber

Saklama Koşulları:

-18°C'de, son tüketim tarihine kadar tüketilebilir. Çözünen veya ambalajı açılan ürünün buzdolabında (0-4°C) muhafaza edilerek 1 gün içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Çözünen ürünü tekrar dondurmayınız.

Hazırlama Önerisi

8 Kişilik

4 adımda hızla yemeğinizi hazırlayın ve tadını çıkarın!

Eti Kavur

300-500gr kuşbaşı doğranmış piliç bonfile eti tavada 10-15 dakika sotelenir. Ardında aldığı kadar kaynar su eklenir.

Malzemeleri Ekle

100gr Nohut, 1 ince kıyılmış soğan, 1 diş dövülmüş sarımsak,2 YK salça (domates ve biber) 1 ÇK limon tuzu eklenir ve 10-15 dk pişirilir.

Ekşili Köfteyi Ekle

Daha sonra 1 paket ekşili ufak köfte çözünmesini beklemeden eklenir. Yaklaşık 5-10 dakika kısık ateşte kaynatmaya devam edilir.

Sosu Ekle

Ayrı bir tavada, yarım çay bardağı sıvı yağ ısıtılır. Kızarınca ocak kapatılır, 1 YK nane ve yarım ÇK  karabiber eklenir. Karıştırılarak yemeğin üzerine servis edilir.

İçindekiler:

Köftelik bulgur, piliç eti, un, irmik, buğday nişastası, biber salçası, domates salçası, yumurta, kırmızı toz biber, su, tuz, karabiber

Saklama Koşulları:

-18°C'de, son tüketim tarihine kadar tüketilebilir. Çözünen veya ambalajı açılan ürünün buzdolabında (0-4°C) muhafaza edilerek 1 gün içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Çözünen ürünü tekrar dondurmayınız.

Gaziantep'in Her Yerinde Bulabilirsiniz

Tüm satış noktalarımızı görmek ve lezzetlerimize hemen ulaşmak isterseniz aşağıdaki butona tıklayarak satış noktalarımızı görebilirsiniz.

Satış Noktaları